Sunday, March 18, 2007

Nye mærkelige projekter

Så er skolen efterhånden godt igang og min gruppe og jeg skal snart præsentere Roskilde Festival ideer for vores vejleder.

Vi var jo på Roskilde sidste år og undersøgte hvad folk gør lige nu koncerten er slut - hvad de laver, hvor de går hen, hvem de snakker med osv. Vi ville så gerne skabe nogle digitale fællesskaber, hvilket vi sådan set er igang med nu.

Vi har 3 ideer:
Hjulet - som er et hjul der hænger ved siden af scenen og så kan folk sende et tal (mellem 1 og 5) ved hjælp af sms. Jo højere tal, jo hurtige kører hjulet.

KOntaktbogen - kontaktbogen er anmeldesbogen for bandet. Her kan publikum give bandet en karakter og skrive deres kommentar - ligesom læreren i folkeskolen. Der bør så være en egentlig computerkontaktbog ved koncertteltet, som folk kan læse i.

Roskilde-baht Investment - det er et investeringsspil, hvor en koncertgænger tjener roskilde-baht og kan så investerer dem i bandet hvis de synes det er en god koncert. Man investerer i en fælles pulje og når den et vist beløb skal bandet gøre noget værdifuldt for sine investerings-fans.

Hvad siger I? Lyder det plat eller fedt nok? får I andre gode ideer:-)

1 comment:

Familien Guldberg Larsens blog said...

Hjulet lyder da fedt... Det må I kunne gøre sammen med et mobilselskab og tjene nogle penge på... :-)